Lo-Reninge > Nieuws

Nieuws

 

 

09-10-2018
Speel Digital Duel, test uw digitale vaardigheden en win een iPad
Wat is ‘Digital duel'?
Digital Duel is een interactieve en ludieke onlinetest. U neemt het op tegen "digital natives" die vergroeid zijn met digitalisering. Kunt u de strijd met hen aan? Doe de test en ontdek tot welke digitale generatie u behoort. U krijgt ook opleidingen aangeboden als u uw vaardigheden op dat vlak wilt verbeteren. Digital Duel is een creatie van de FOD Economie en de Belgische Digital Champion, op initiatief van de minister bevoegd voor de Digitale Agenda.
 

Digitale vaardigheden, essentieel in het dagelijks leven
Digitale technologie is alomtegenwoordig. Kunnen omgaan met digitale tools is dan ook noodzakelijk om te communiceren met uw naasten en professionele entourage, te surfen, reizen te organiseren, veilig opzoekingen te verrichten of online te shoppen, content te creëren en een echte professional op het web te worden.

Een boost voor uw professionele toekomst

Goede digitale vaardigheden zijn een troef op de arbeidsmarkt. Digitale beroepen ontwikkelen zich steeds meer, maar in België is er een tekort aan bekwame werknemers in het domein.
Tegen 2020 kampt Europa wellicht met bijna 750.000 gekwalificeerde knelpuntjobs in de informatie- en communicatietechnologie (ICT). De beheersing van digitale tools verhoogt dus
uw kansen op de arbeidsmarkt.

 

Speel Digital Duel en win een iPad! 

En hoe zit het met uw niveau? Doe de test op www.digitalduel.be en speel nadien het spel. Wie deelneemt voor eind oktober, maakt kans om een iPad te winnen!

Speel Digital Duel, test uw digitale vaardigheden en win een iPad