Lo-Reninge > Nieuws

Nieuws

 

 

15-02-2018
Download gratis de Lo-Reninge App

Lo-Reninge lanceerde een eigen app. Het mobiele communicatieplatform, dat werd ontwikkeld in samenwerking met de firma Mobicage uit Lochristie, biedt heel wat mogelijkheden. Zo kunnen de gebruikers via de meldingskaart gemakkelijk sluikstorten of een put in het wegdek melden door een foto te nemen, de locatie te bepalen en alle gegevens door te sturen naar het stadsbestuur. Via de app ontvangen de inwoners ook nieuws over Lo-Reninge, vinden ze alle activiteiten terug die in de gemeente plaatsvinden en kunnen ze de afvalkalender raadplegen. Zo blijven ze op de hoogte van het reilen en zeilen binnen Lo-Reninge.
Via de app willen de burgemeester en schepenen nog dichter bij de burger staan en de inwoners nog sneller informeren. Ook de inwoners kunnen via de Lo-Reninge-app sneller in contact komen met het stadsbestuur.
Binnenkort vindt ook een infosessie plaats voor de handelaars van Lo-Reninge die de app willen gebruiken en op die manier in de toekomst acties en promoties willen delen met de bevolking en toeristen via de Lo-Reninge-app. Ook verenigingen krijgen de kans om de app te gebruiken en hun werking op die manier te promoten.
De handelaars, zorgbedrijven en verenigingen van Lo-Reninge kunnen met hun zaak gratis aanwezig zijn op de Lo-Reninge-app door zich te registreren via www.onzestadapp.be.

De Lo-Reninge-app is gratis te downloaden op de smartphone of tablet via Google Play voor toestellen met het besturingsprogramma Android of de Apple Store voor iPhone en iPad.

Download gratis de Lo-Reninge App