Lo-Reninge > Nieuws

Nieuws

 

 

05-02-2018
Doe mee aan de grote zwerfvuilactie op 17 maart 2018 en verdien 200 euro met jouw vereniging!
De opruimacties van IVVO werpen hun vruchten af. In 2017 werd minder zwerfvuil opgeruimd dan tijdens voorgaande acties. Meer afval belandt gelukkig in de vuilnisbak en eindigt niet als zwerfvuil. Maar er zijn nog altijd mensen die het niet kunnen laten om afval op de grond te gooien. Onbewust of bewust, wie weet het... IVVO en zijn aangesloten gemeenten dulden geen zwerfvuil en organiseren opnieuw een grote zwerfvuilopruimactie op zaterdag 17 maart 2018.

Zwerfvuil is vervelend, maar samen kunnen we het probleem aanpakken. Het vraagt maar een kleine moeite om dit grote probleem definitief uit de Westhoek en Westkust te bannen. Gewoon al door klein afval als papiertjes, snoepwikkels en kauwgom in de vuilnisbak te gooien in plaats van zomaar op de grond, verandert er al heel wat in ons straatbeeld. Want zonder dat kleine zwerfvuil is het voor iedereen veel aangenamer om te wandelen, winkelen en wonen in onze mooie regio. En dat willen we toch allemaal? Doe dus zeker ook mee. Hoe klein en onbeduidend het misschien ook lijkt, vele kleintjes maken... een berg afval.

Ontvang 200 euro om zwerfvuil op te ruimen!
IVVO en zijn aangesloten gemeenten organiseren voor de vierde keer een grote zwerfvuilopruimdag en dit op zaterdag 17 maart 2018. Schrijf jouw vereniging in met minimum 10 personen, ruim zwerfvuil op langs een traject van 8 km en ontvang 200 euro.

Meer info: milieudienst Lo-Reninge (milieu@lo-reninge.be  of 058 33 01 14)
Doe mee want jouw kleine daad zorgt voor een groot resultaat!

Doe mee aan de grote zwerfvuilactie op 17 maart 2018 en verdien 200 euro met jouw vereniging!