Lo-Reninge > Nieuws

Nieuws

 

 

06-09-2017
WoonWinkel West zoekt een Technisch Adviseur (m/v)
WoonWinkel West is een intergemeentelijke samenwerking tussen de gemeenten Alveringem, Diksmuide, Houthulst, Kortemark, Lo-Reninge en Veurne. WoonWinkel West werkt op vlak van wonen en huisvesting.

Als technisch adviseur geef je informatie en advies over de woonkwaliteit van woningen en kamers. Je onderzoekt de kwaliteit van woningen of kamers naar (on)bewoonbaarheid en/of (on)geschiktheid en voert onderzoeken uit om conformiteitsattesten te kunnen afleveren. In team voer je controles uit waar o.a. seizoenarbeiders gehuisvest zijn.
Je brainstormt mee over campagnes rond luchtthermografie, groenspaankoop, energiebesparing, ... en voert de daaruit voortvloeiende acties uit.
Tevens beman je als technisch adviseur ook het woonpunt in 1 gemeente.

Ben je leergierig en bereid om je bij te scholen in deze boeiende materie. Ervaring in een technische sector of de bouwsector is een pluspunt.

Beschik je over een bachelorsdiploma en een rijbewijs B? Ben je flexibel, zelfstandig en op zoek naar een uitdagende job? Stel je dan kandidaat!

Solliciteren kun je door het sollicitatieformulier op de website www.diksmuide.be in te vullen. Hierbij vragen we je ook om je motivatiebrief, cv, een kopie van je diploma en een uittreksel strafregister (niet ouder dan 3 maanden) op te laden. Solliciteren kan ten laatste op 2 oktober 2017.

De aanwervingsvoorwaarden zijn terug te vinden op onderstaande link

aanwervingsvoorwaarden

Meer info:
Heernisse 6
051 79 32 10
personeeldienst@diksmuide.be
www.diksmuide.be

WoonWinkel West zoekt een Technisch Adviseur (m/v)