Lo-Reninge > Nieuws

Nieuws

 

 

19-03-2019
Vacature beleidsmedewerker bij Westkustpolder
Ben jij de beleidsmedewerker die wij zoeken?
De Westkustpolder is een lokaal openbaar bestuur dat instaat voor de waterhuishouding binnen het ambtsgebied. Ze omvat geheel of deels de gemeenten Veurne, Nieuwpoort, Koksijde, De Panne, Alveringem, Diksmuide, Lo-Reninge.
Meer info vind je op www.vvpw.be of op www.westkustpolder.com.
Momenteel is het secretariaat gevestigd in Veurne, maar in de zeer nabije toekomst zal de polder verhuizen naar Alveringem.

Functieomschrijving:
Je zult de ontvanger-griffier bijstaan bij onder meer de algemene administratie van de Westkustpolder, het financieel beheer, de voorbereiding en opvolging van vergaderingen. Je rapporteert aan de ontvanger-griffier.

Vereiste kennis:
Je hebt een basiskennis van loonadministratie; je hebt notie van of bent bereid je kennis bij te schaven over de wetgeving rond overheidsopdrachten, integraal waterbeleid, bevaarbare en onbevaarbare waterlopen, de polderwet. Je kan vlot werken met de courante softwareprogramma's (Word, Excel). Je hebt notie van boekhouding.

Vereiste vaardigheden:
Je bent bekwaam om zelfstandig participatief te werken. Je bent zowel mondeling als schriftelijk taalvaardig en communicatief. Je geeft blijk van cijfermatig inzicht.

Vereiste attitudes:
Je bent bereid om je permanent bij te scholen. Je bent inventief en creatief. Je hebt tact, discretie en respect voor het beroepsgeheim. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsbesef.

Aanwervingsvoorwaarden:
Je opleidingsniveau: minimaal bachelorsdiploma. Je slaagt in een bekwaamheidsexamen dat bestaat uit 1) een schriftelijke proef; 2) een mondeling gedeelte (indien geslaagd voor 1)).

Aanbod:
Voltijdse contractuele tewerkstelling voor onbepaalde duur.
Salarisschaal B1.
Functiegerichte anciënniteit kan ingebracht worden (max 10 jaar).
Er wordt een wervingsreserve aangelegd met duurtijd van 1 jaar die verlengbaar is
Extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en groepsverzekering.

Kandidaten:
- Wonen bij voorkeur binnen de omschrijving van de polder of een aangrenzende gemeente.
- Dienen hun sollicitatiebrief + cv in op het secretariaat Oude Vestingstraat 1, 8630 Veurne of per mail op info@westkustpolder.be vóór 30/04/2019. Laatstejaars bacheloropleiding komen eveneens in aanmerking voor deelname aan de procedure. Zij dienen uiterlijk op 15 juli 2019 een kopie van diploma of een attest in waaruit blijkt dat zij geslaagd zijn.
- Kunnen voor bijkomende informatie telefonisch of per mail terecht bij de ontvanger-griffier, Katrien Coene via info@westkustpolder.be  - 058 31 46 53.

Vacature beleidsmedewerker bij Westkustpolder