Lo-Reninge > Nieuws

Nieuws

 

 

07-02-2019
Schrijf je in op BE-Alert, het kan uw leven redden

BE-Alert is een alarmeringssysteem waarmee de overheid jou verwittigt en de nodige instructies geeft bij een noodsituatie. Dankzij BE-Alert kan een burgemeester, gouverneur of de minister van Binnenlandse Zaken een bericht uitsturen naar iedereen waarop de noodsituatie impact heeft. Zo krijgen alle betrokken inwoners snel de nodige aanbevelingen (bv. ramen en deuren sluiten bij een brand) en de officiële, correcte informatie, direct van bij de bron. Ook Lo-Reninge heefst zich aangesloten op BE-Alert.

BE-Alert gebruikt verschillende kanalen om jou te waarschuwen. Je kan een BE-Alertbericht ontvangen via een sms, een gesproken bericht via een telefoonlijn of een e-mail. BE-Alert heeft voldoende capaciteit om een groot aantal inwoners via verschillende kanalen tegelijkertijd op de hoogte te stellen.

Daarom is het heel belangrijk dat je jou inschrijft op BE-Alert. Je kan verschillende adressen en verschillende telefoonnummers registreren. Je woont bijvoorbeeld in Veurne, maar je werkt in Brugge of Brussel? Registreer beide adressen en je blijft steeds op de hoogte.

INSCHRIJVEN 

Je kan je heel gemakkelijk op www.be-alert.be registreren. Vul het inschrijvingsformulier zo volledig mogelijk in. Schrijf je vandaag nog in! Inschrijven is volledig gratis.

Schrijf je in op BE-Alert, het kan uw leven redden