Lo-Reninge > Nieuws

Nieuws

 

 

18-02-2020
De Watergroep zoekt droge moppen
Wist je dat België een waterschaars land is? Ons land staat op een alarmerende 23e plaats van 164 landen. Vlaanderen kampt, als enige regio in West-Europa, zelfs met extreme
waterschaarste. Hoog tijd om er, samen met De Watergroep, iets aan te doen.
Hoe? Door droge moppen te delen! Want hoe droger de humor, hoe minder waterverspilling, toch?
Met de actie dedroogstemop.be wil De Watergroep zoveel mogelijk mensen bewust maken van de problematiek rond waterschaarste. Drinkwater is een kostbaar goed en onze watervoorraden raken snel op. Het vertellen van droge moppen is alvast één manier om (virtueel) water te
besparen.
Binnenkort kan je surfen naar dedroogstemop.be en er jouw beste, droge mop posten. De grappigste droogstoppels worden op 22 maart, op Wereldwaterdag, beloond met een originele prijs.
Natuurlijk draait deze actie niet enkel om het delen van droge moppen. Uiteindelijk is waterschaarste niet écht om te lachen. Via dedroogstemop.be geven we met De Watergroep tal van tips om spaarza(a)m(er) om te gaan met drinkwater.
De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Het levert drinkwater aan 3,2 miljoen klanten in 177 Vlaamse gemeenten. De missie spreekt voor zich: "De Watergroep maakt water op maat. Vandaag, voor de generatie van morgen."
Surf snel naar dedroogstemop.be, deel jouw grap en ontdek alle tips om water te besparen.
24 uur op 24 heerlijk drinkbaar water uit onze kraan: het is een luxe. Laat ons dit kostbaar goed
niet verspillen.
De Watergroep zoekt droge moppen